PSD a lansat un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, spunând că acesta este „mut și surd la durerile românilor”, în condițiile în care președintele nu a dat nicio declarație cu privire la evacuarea în miez de noapte a pacienților de la Spitalul „Foișor”.

Iohannis și-a adus la putere guvernul său plin de nevolnici și s-a retras în «Foișorul» său de la Cotroceni, mut și surd la durerile românilor. Asistă absent cum o putere total incompetentă duce țara spre o tragedie colectivă!

Sute de pacienți sunt evacuați noaptea din spital, haotic și inuman, ca să obțină locuri libere la ATI, deși ei ne spun oficial că revenim la normalitate.

România tocmai a trecut de un milion de infectați cu Covid și 25.000 de decese, iar pandemia pare scăpată de sub control.

Niciun politician de la guvernare nu-și asumă vreo răspundere pentru asemenea dezastre.

Ghinionul României este că toate aceste drame se întâmplă în weekend, iar anul acesta - în mod special - sezonul prezidențial de ski s-a prelungit până în mai!”, a transmis PSD pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Aprilie 2021 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.