Alexandru Rafila, deputat PSD, îl critică pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, pentru convocarea unei ședințe, sâmbătă seara, cu managerii spitalelor din București, pentru a discuta despre problema lipsei de paturi la Terapie Intensivă.

Nu vreau să mai comentez pentru că nu vreau să fie interpretat în registru politic ceea ce spun eu, dar modul de abordare al Ministerului Sănătăţii, sau al ministrului Sănătăţii eu nu-l înţeleg. Totuşi, e membru al Guvernului României, până una-alta ar trebui să răspundă unor deziderate ale coordonării acestei pandemii din punctul de vedere al Guvernului. Dânsul are un program personal, mă rog, în sfârşit, nu mai intru în detalii. Eu am rămas, de exemplu, foarte surprins aseară, când la ora 9 şi un sfert, deci sâmbătă la ora 9 şi un sfert a convocat directorii spitalelor din Bucureşti la o şedinţă ca să discute despre problema paturilor ATI. Or, lucrul ăsta cred că-l discutăm de trei luni, să te trezeşti după trei luni că ai o problemă şi vrei să o rezolvi sâmbătă seara, nu cred că este o abordare profesionistă şi responsabilă”, a declarat Alexandru Rafila, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, Rafila a mai spus că Ministerul Sănătății ar trebui să ajute Ministerul Educației cu campania de informare privind testarea COVID în școli. Acesta susține că, spre deosebire de alte ministere, cel al Educației nu are direcție medicală.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Aprilie 2021 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.