Marcel Ciolacu, liderul PSD, îi cere președintelui Klaus Iohannis să vină „urgent” cu un plan de ridicare etapizată a restricțiilor anti-COVID. De asemenea, Ciolacu cere și demisiile miniștrilor Vlad Voiculescu și Raluca Turcan, care „au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți”.

Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză! (...) Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor! ​​​​​​”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Referindu-se la protestele din ultimele zile, liderul PSD susține că oamenii sunt revoltați de „aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii”.

Marcel Ciolacu a cerut și demisiile ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a ministrului Muncii, Raluca Turcan, care au fost surprinși încălcând măsurile anti-COVID, prin nepurtarea măștii de protecție.

Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!”, a mai scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2021 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.