Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a cerut scuze după ce a fost surprins că nu purta mască, în timpul unei discuții cu o altă persoană, în Parlament. Acesta a precizat și că „s-a cerut amendat” pentru fapta sa.

Este absolut necesar ca oamenii să respecte regulile, oamenii, companiile, partidele politice în ansamblul lor sau politicienii, este necesar atât să respecte regulile, cât şi să îndemne pe toată lumea să facă lucrul acesta. În sensul acesta, am luat legătura şi eu şi m-am cerut amendat. Voi contribui la bugetul statului şi îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată de altfel", a spus Voiculescu, la Guvern.

Întrebat dacă premierul l-a sunat pentru a plăti amenda, ministrul a răspuns: „Din câte ştiu, premierul nu dă amenzi. (...) Miniştrii mai degrabă au contactat autorităţile menite să amendeze acolo unde este cazul. Voi primi amendă, vă asigur. (...) Cred că echipa mea a luat legătura cu cineva la Poliţie sau la Prefectură".

Vlad Voiculescu a declarat că nu ştie dacă amenda a fost emisă şi ce valoare va avea.

Sper să fie cât mai mică", a spus el, potrivit Agerpres.

Vlad Voiculescu, surprins fără mască pe holurile Parlamentului

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost surprins pe holurile Parlamentului fără mască de protecție, acesta încălcând regulile de protecție sanitară.

Acesta a fost suprins în timp ce purta o conversație cu un alt bărbat. Spre deosebire de Vlad Voiculescu, bărbatul purta mască.

Cei doi vorbeau de la o distanță mai mică de doi metri.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Martie 2021 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.