Marcel Ciolacu, liderul PSD, nu consideră că protestele sunt politizate, dar susține că ceea ce i-a făcut pe români să iasă în stradă au fost disperarea, sărăcia și faptul că nu mai suportă măsurile luate de Guvern.

Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!! Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!

Lumea a ieșit în stradă din disperare, din sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu: „Soluția este regândirea restricțiilor aberante introduse”

Acesta a afirmat că soluția nu este „aruncarea vinei pe alții”, ci regândirea „restricțiilor aberante” pe care guvernanții le-au introdus.

Dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

PS: Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paște, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiștilor fără Dumnezeu, chiar și Cancelarul Merkel a recunoscut că a greșit când s-a grăbit să le îngrădească nemților acest drept. Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia!”, a mai scris Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.