George Simion, copreședintele AUR, a răbufnit după anunțul noilor restricții impuse de autoritățile din România.

Reacția lui George Simion a venit în urma anunțului făcut de Raed Arafat, joi seara, cu privire la noile restricții ce se vor aplica în România, în contextul pandemiei de COVID-19.

„Pentru ei nu există sărbătoare, nimic sfânt. Pentru ei există dictatură. Au schimbat modul de calcul până s-a ajuns ca toată lumea să fie peste 7 la mie.

Se închid sălile de fitness? De ce? Ca să fie stresată? Să se îmbolnăvească? E un teatru grotesc.

Iohannis nu are curajul să decrete stare de urgență pentru că știe că nu va trece de Parlament. Ne-am săturat de circul acesta. E timp să oprim mascarada aceasta. Aceasta este o psihoză și o teroare. Românii o să intre în depresie. Gripă nu mai avem, avem doar acea stare de psihoză”, a declarat George Simion la emisiunea „Marius Tucă Show”.

Raed Arafat a anunţat, joi seară, că în localităţile unde incidenţa de infectare cu COVID-19 trece de 4 la mie, circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va fi permisă până ora 20:00, iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18:00.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Martie 2021 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.