După ce premierul i-a cerut lui Vlad Voiculescu să prezinte săptămânal ce a făcut pentru combaterea pandemiei, Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a declarat că nu ar putea fi umplută nici prima treime dintr-o foaie A4, iar conferinţele de presă pe care ar urma să le susţină ministrul Sănătăţii ar arăta „ce n-a făcut” de fapt.

„Vă ascultam puţin mai devreme, că domnul prim-ministru i-a cerut ministrului Sănătăţii să facă conferinţă de presă săptămânală cu ceea ce face sau ce-a făcut – păi, dânsul să facă săptămânal câte o conferinţă de presă să ne explice ce n-a făcut, pentru că ce a făcut... Sincer să fiu, dacă luăm acum o foaie A4, nu ştiu dacă reuşim să umplem prima treime a acestei foi A4 cu ce-a făcut legat de controlul acestei pandemii. V-o spun serios, chiar nu văd lucruri concrete, îmi pare rău”, a declarat, miercuri seară, Alexandru Rafila, la B1 TV.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri, după şedinţa de Guvern, că a cerut ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să prezinte un raport cu măsurile luate din decembrie în perspectiva valului trei al pandemiei, precum şi cu măsurile pentru perioada următoare.

De asemenea, i-a solicitat să organizeze conferinţe de presă săptămânale, după modelul celor organizate de Comitetul de Coordonare a Acţiunii de Vaccinare anti-COVID.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.