După ce premierul i-a cerut lui Vlad Voiculescu să prezinte săptămânal ce a făcut pentru combaterea pandemiei, Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a declarat că nu ar putea fi umplută nici prima treime dintr-o foaie A4, iar conferinţele de presă pe care ar urma să le susţină ministrul Sănătăţii ar arăta „ce n-a făcut” de fapt.

„Vă ascultam puţin mai devreme, că domnul prim-ministru i-a cerut ministrului Sănătăţii să facă conferinţă de presă săptămânală cu ceea ce face sau ce-a făcut – păi, dânsul să facă săptămânal câte o conferinţă de presă să ne explice ce n-a făcut, pentru că ce a făcut... Sincer să fiu, dacă luăm acum o foaie A4, nu ştiu dacă reuşim să umplem prima treime a acestei foi A4 cu ce-a făcut legat de controlul acestei pandemii. V-o spun serios, chiar nu văd lucruri concrete, îmi pare rău”, a declarat, miercuri seară, Alexandru Rafila, la B1 TV.

Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri, după şedinţa de Guvern, că a cerut ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să prezinte un raport cu măsurile luate din decembrie în perspectiva valului trei al pandemiei, precum şi cu măsurile pentru perioada următoare.

Retail jobs

De asemenea, i-a solicitat să organizeze conferinţe de presă săptămânale, după modelul celor organizate de Comitetul de Coordonare a Acţiunii de Vaccinare anti-COVID.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.