Gabriela Firea a lansat un atac la adresa lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, despre care spune că este direct răspunzător pentru problemele cu care se confruntă sistemul medical din România în acest moment. Mai mult decât atât, Firea cere demiterea acestuia din funcție.

„Ministrul nu știu, nu semnez, nu răspund! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu. Voiculescu spune întruna că nu știe, că nu semnează și că nu răspunde detalii, dar este principalul vinovat pentru faptul că medicii din centrele de vaccinare nu sunt plătiți, pentru scandalul datelor secrete și pentru criza paturilor de la ATI.

Fuga de răspundere a ministrului Sănătății, lipsa de performanță, refuzul de a-și asuma măsuri și explicații necesare și scandalul declarațiilor dintre el și premierul Cîțu vulnerabilizează sistemul de sănătate din România exact în momentul în care era mai multă nevoie de competență, de spirit organizatoric și de asumare a deciziilor. Iar consecința directă este creșterea numărului de bolnavi și de morți.

Firea: „Vlad Voiculescu a greșit prea grav și prea des”

Fiecare zi cu el ministru al Sănătății va adânci criza și va amplifica problemele; pur și simplu, Voiculescu nu mai are resurse nici de legitimitate și nici de încredere pentru a continua.

Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari!

Am discutat acest subiect grav si in cadrul intalnirii de azi, cu presedintii si parlamentarii social - democrati din Bucuresti!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.