Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri că respectă drepturile fiecărui cetăţean de a avea orice orientare doreşte, dar a amintit că este un susţinător al familiei tradiţionale.

Respect drepturile fiecărui cetăţean, inclusiv dreptul de a avea orice orientare doreşte. Pe de altă parte, eu sunt un susţinător al familiei tradiţionale şi este cunoscută această politică a mea", a declarat Orban, la Parlament, potrivt Agerpres.

El a fost întrebat cum comentează faptul că Parlamentul European a votat joi o rezoluţie prin care declară Uniunea Europeană „zonă de libertate LGTBIQ'' şi care mai este stadiul unui proiect referitor la parteneriatul civil care se află de mai mulţi ani în Parlament şi care a primit aviz negativ de la Guvern anul trecut.

Rezoluţia Parlamentului European, sprijinită şi de Comisia Europeană, a fost adoptată cu 492 de voturi pentru, 141 împotrivă şi 46 de abţineri.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Martie 2021 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.