Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că este foarte puțin probabil ca Liviu Dragnea să revină în partid și nici nu crede că acest lucru se va întâmpla. Despre Adrian Năstase, Ciolacu a afirmat că reprezintă trecutul și e foarte puțin probabil să se regăsească, în viitor, pe listele partidului.

 

Marcel Ciolacu a precizat într-un interviu că o revenire a lui Liviu Dragnea în PSD, la nivel de intenție, este „foarte puțin probabilă", iar din punct de vedere statutar „nici nu există această posibilitate", pentru că „în momentul în care ești condamnat nu mai ești membru al PSD".

Tot „foarte puțin probabilă" este și o revenire pe listele PSD a lui Adrian Năstase, după ce expiră restricțiile PSD după ce îi expiră interdicția de a candida și de a fi ales, impuse ca urmare a condamnării sale penale.

„Îmi asum trecutul, dar drumul PSD în acest moment este cu totul și cu totul altul. Nu pot să fiu ipocrit că nu am comunicat cu domnul Adrian Năstase în această perioadă, dar haideți să ne amintim, a fost o guvernare de excepție în timpul domnului Adrian Năstase, cât timp a fost prim-ministru, și chiar a fost o profesionalizare a partidului evidentă în acea perioadă", a mai precizat Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit și despre un conflict incipient în partid, legat de posibila revenire a lui Robert Negoiță, un demers criticat vehement de Gabriela Firea.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Mi-aș dori mai multe persoane care au luat anumite decizii, unele dintre ele emoționale, unele politice, mi-aș dori să revină în PSD," a afirmat Ciolacu, fără a explica foarte clar care este pozitionarea sa față de cei doi politicieni, potrivit realitatea.net.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2021 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.