Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat într-un interviu că nu se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. Mai mult, Ciolacu chiar a precizat ca nu este exclus ca PSD să susțină la funcția supremă un candidat din afara partidului.

 

„Am luat noi o decizie în interior și cu adevărat a venit în urma propunerii de la mine, ca președinte al PSD, de această dată vom scoate din sfera forului de conducere decizia cine va fi candidatul PSD la viitoarele alegeri prezidențiale. (...) E posibil să nu fie un candidat care în acest moment este în PSD. Există și această posibilitate”, a declarat Ciolacu.

Liderul PSD n-a oferit detalii despre un astfel de scenariu, dar când a fost întrebat dacă Mircea Geoană ar putea fi un astfel de candidat, a precizat că nu a purtat discuții cu nimeni.

„Aș pleca, în primul și în primul rând, cu profilul viitorului candidat al PSD și mențin că statutul PSD trebuie modificat, astfel încât să existe alegeri preliminare în interiorul partidului pentru desemnarea candidatului pentru funcția de președinte al României", a afirmat Ciolacu potrivit realitatea.net.

Retail jobs

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.