Diana Șoșoacă a apărut în platoul unei emisiuni de televiziune purtând un tricou prin care se autointitulează „senator terorist”, răspunzând astfel acuzațiilor premierului Florin Cîțu, care i-a numit teroriști pe cei care sunt împotriva campaniei de vaccinare.

Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care lupta pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României. Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Citu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii. Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul României”, a spus Diana Șoșoacă la Antena 3.

Reacția acesteia a venit în urma declarațiilor făcute de premierul Florin Cîțu săptămâna trecută.

În același timp, în România de un an există o campanie împotriva acestor acțiuni ale guvernului. Există o campanie împotriva măștilor, există o campanie împotrivă vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști, pentru că a zădărnici aceste acțiuni ale guvernului, care au ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date”, spunea premierul, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Martie 2021 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.