Diana Șoșoacă i-a dat o replică premierului Florin Cîțu după ce acesta i-a comparat cu „teroriștii” pe cei care militează împotriva vaccinării și a măsurilor de distanțare socială.

„Daca solicitarea nostră de a fi respectată Constituția, Convenția de la Oviedo ratificată de România și care face parte din dreptul intern, legea drepturilor pacientilor, înseamnă că suntem teroriști, atunci mă declar unicul senator terorist în Parlamentu Romaniei și pe dl Cîțu și pe toți cei de la guvernare îi acuz de genocid și de crime împotriva umanității și solicit tuturor organelor competente să îi aresteze și să îi ducă în spitalale de psihiatrie acolo unde sunt duși toți activiștii civici”, a reacționat vineri, la România TV, senatoarea Diana Șoșoacă.

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că zădărnicirea eforturilor de oprire a pandemiei, materializată prin campanii împotriva purtării măştii de protecţie sau a vaccinării anti-COVID, fără date concrete, este similară acţiunii unor 'terorişti'.

„În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date. Repet, trebuie să ne uităm întotdeauna la specialişti, de acolo ne vin informaţiile", a afirmat premierul la Palatul Victoria.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.