Premierul Florin Cîțu a transmis, miercuri dimineață, printr-o postare pe Facebook, că investițiile nete în economie au crescut în anul 2020 în România. „Am reușit imposibilul!”, a exclamat premierul.

De asemenea, Florin Cîțu a mai transmis că „în 2021 accelerăm lucrurile, iar investițiile susținute de buget cresc cu peste 8 miliarde lei, la un nivel record din ultimii 30 de ani, de 62 miliarde lei”.

Postarea integrală a premierului FLorin Cîțu pe Facebook:

Am reușit imposibilul!

În 2020 investițiile nete în economie AU CRESCUT!

Am spus din prima zi de mandat că o economie liberală, o economie care produce bunăstare pentru TOȚI românii, se bazează pe investiții.

Anul trecut am arătat că e posibil să crești investițiile chiar dacă economia trece prin cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.

Investițiile au fost cele care au permis plata salariilor crescute din sectorul bugetar la timp, plata pensiilor crescute la timp, plata șomajului tehnic pentru 1.4 milioane de români. Dar mai ales investițiile au fost cele care au menținut locurile de muncă și, astfel, România a avut cea mai mare creștere economică din UE.

O economie liberală încurajează și susține investițiile. În 2021 accelerăm lucrurile, iar investițiile susținute de buget cresc cu peste 8 miliarde lei, la un nivel record din ultimii 30 de ani, de 62 miliarde lei.

România, în sfârșit, merge în direcția bună pentru toți românii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Martie 2021 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.