Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că nu a văzut niciodată atâta „trădare și fățărnicie care în Noul PSD condus de Ciolacu și Stănescu”. Codrin Ștefănescu consideră că PSD doar mimează opoziția, dar în culise se gudură la picioarele noilor stăpâni.

„Chiar și adversarii mei știu cā nu am trādat niciodatā! Probabil cā, in sinea lor, respectā asta! Nu l-am trādat pe Adrian Nāstase când partidul i-a întors spatele! Chiar și cei care-i datorau carierele și funcțiile publice. Adicā tot. Nu l-am trādat pe Dragnea când partidul s-a delimitat public de el! Inclusiv cei care-i datorau carierele și funcțiile publice! Adicā tot! Nu am trādat și mā privesc liniștit dimineața in oglindā când mā bărbieresc! Nu-mi pasā de înjurăturile marxiștilor rezist, am rāmas același om curajos de la baricada de la Inter din Decembrie 89! Insā vā spun sincer: atâta trādare și fățărnicie ca in Noul PSD condus de Ciolacu și Stanescu, nu am vāzut! Noul PSD mimeazā cā face opoziție, dar in secret se gudurā penibil la picioarele noilor stăpâni! Și va spune asta cel care a fost 4 ani secretar al partidului in timpul lui Nastase, secretar general adjunct și secretar general al PSD in ultimii 9 ani! Și eu știu și îmi asum ceea ce zic!”, scrie Codrin Ștefănescu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.