Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat luni că femeile din România „vor fi foarte fericite", la început de primăvară, dacă parlamentarii din coaliţia de guvernare vor vota amendamentul prin care se majorează alocaţiile pentru copii.

Domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor ne-a transmis doamnelor din sală (...) să fim, la început de primăvară, iubite şi fericite. Cu iubirea sperăm să ne descurcăm, haideţi să vorbim puţin despre fericire. Domnule preşedinte, doamnele care vă privesc acum din întreaga ţară, femeile din România, cu siguranţă vor fi foarte fericite dacă dumneavoastră şi colegii dumneavoastră veţi vota amendamentul PSD care prevede majorarea alocaţiilor pentru copii. Va fi un cadou care înseamnă, de fapt, respectarea legii, dar iată că suntem în situaţia să ne bucurăm ca de un cadou atunci când respectăm o lege din România care a fost şi promulgată de preşedintele ţării, care a fost declarată şi constituţională de Curtea Constituţională, lege care a fost masacrată, din păcate, de colegul dumneavoastră de partid care nu mai ştie exact ce funcţii are, pentru că senatorul Cîţu îl faultează pe ministrul de Finanţe Cîţu, care la rândul său îl faultează pe premierul Cîţu", a spus Firea la dezbaterile pe proiectul legii bugetului de stat pe 2021.

Ea a menţionat că şi-a notat ce a spus premierul Florin Cîţu la prezentarea bugetului.

Am vrut să îi dau domnului Cîţu o replică economică, ca pe vremurile când lucram în presa economică, din păcate, discursul domniei sale a fost presărat cu afirmaţii mai degrabă politice şi nu am ce să dezbat cu domnia sa, nici terminologie economică şi nici vreo viziune. Mă aşteptam în schimb să folosească cuvântul investiţie de 30 de ori, nu PSD, ca şi cum ar participa la alegerile prezidenţiale care sunt peste 4 ani. Deocamdată, haideţi să muncim pentru popor! Vă rog să vă aduceţi aminte cum dumneavoastră, în fata colegilor din presa economică, le spuneaţi că suntem nişte fraieri că plătim taxe şi impozite în România, să ne ducem banii în offshore ca dumneavoastră, uite că noi suntem nişte fraieri şi plătim aici taxe şi impozite, în România, ca să aveţi şi dumneavoastră ce împărţi. Împărţiţi şi pentru alocaţiile copiilor", a menţionat Firea, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Martie 2021 - 06 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.