Rareș Bogdan îi acuză pe liderii PNL că nu îl sprijină mai mult pe premierul Florin Cîţu pentru aplicarea "măsurilor reformiste" din sectorul bugetar. Rugat să vină cu un nume, Rareș Bogdan l-a nominalizat pe președintele UDMR Kelemen Hunor.

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că există totuși cineva care îi este alături lui Florin Cîțu și care are o mai mare 'forță'.

„Eu îl susțin total pe Florin Cîțu în actul său de reformă. De asemenea, există un personaj mult mai important decât mine și cu mult mai multă forță decât mine care se află în spatele lui Florin Cîțu, și acela se numește președintele Klaus Iohannis”, a spus Rareș Bogdan, în emisiunea "Descoperiți", de la Antena 3.

Liderul PNL a subliniat că datorită lui Florin Cîțu, în mai-iunie economie românească ar putea să "duduie".

„Florin Cîțu este omul care în plină pandemie (...) a reușit să țină economia românească pe linia de plutire și chiar să avem o ușoară creștere (...). Există mari șanse ca undeva în mai-iunie ca economia să duduie, ca să citez din clasici", a declarat Rareș Bogdan sâmbătă seară, într-o intervenție la Antena 3.

Retail jobs

Rareș Bogdan a acuzat însă că anumiți lideri ai coaliției nu a susținut aplicarea măsurilor reformiste precum tăierea sporurilor bugetarilor.

„O parte dintre cei care nu l-au susținut se numește domnul Kelemen Hunor și alți domni care au considerat că în anul ăsta nu mai trebuie să face tăieri de sporuri sau reanalizări de sporuri. Cred că în momentul respectiv Florin Cîțu avea nevoie de susținerea liderilor PNL mai puternic decât o are.

Rareș Bogdan l-a lăudat însă pe ministrul Claudiu Năsui, susținând că "este cel mai rezonabil ministru USR din Guvernul Cîțu, cel mai aproape de valorile liberale"., declară Rareș Bogdan.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.