Senatoarea Diana Șoșoacă a declara că în România ar putea izbucni o nouă revoluție dacă va fi decretată încă o dată starea de urgență.

„România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgenţă şi ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă şi va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de plandemie şi de mascaradă.

Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o şi doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoş Dinulescu de la Câmpina, a spus-o şi domnul doctor Răzvan Constantinescu. Dacă nu încetăm cu prostiile ăstea şi ne uităm numai cum să furăm bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru şi tot felul de societăţi care importă teste RT-PCR şi aparate medicale pentru care se dau parandărături. Serviciile trebuie să înceapă să-şi facă treaba, să oprească această maziliere a poporului român”, a declarat Diana Şoşoacă.

Senatoarea exclusă recent din AUR crede că „e vorba de asasinat economic” şi că România „nu mai este suverană”.

„Minele se închid. Portul Constanţa se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenţie! O să vedeţi cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condiţiile în care România poate fi salvată. Uitaţi-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu şi europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieşit şi a spus: închideţi minele din România!

A doua zi, marţi, a ieşit PSD că sunt de acord cu green dealul şi cu domnul Timmermans şi să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăştia? Că e partid social democrat”; a spus Diana Şoşoacă.

Citeste si:
Cristian Ghinea, despre iubita lui Liviu Dragnea: „Ceva fabulos”
Cristian Ghinea, despre...


Senatoarea de Iaşi susţine că alte state UE au regenociat termenele de închidere a minelor.

„Atâta timp cât Polonia, Germania au renegociat termene de închidere a minelor. Polonia nu le va închide niciodată. Le va închide în 2038 şi se fac investiţii majore.

Noi de ce nu avem negociatori?”, a mai spus Şoşoacă, conform Bugetul.ro.



Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2021 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.