Victor Ponta, lider Pro România și fost premier, a dat declarații despre viața sa de acum, la interviul lui Ion Cistoiu, de pe ALEPH NEWS.

Nu mi-am închipuit că o să stau acasă să mă întreţină nevasta din banii de la prăjituri, că Daciana are deja firma ei care merge foarte bine. Nu m-am gândit că o să trăiesc din banii soţiei, ai socrului sau ai altcuiva. Trebuie să muncesc, sunt un om încă în putere”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a vorbit apoi despre eșecul de la alegerile parlamentare.

Echipa pe care am coordonat-o eu nu a dat rezultate, n-a făcut 5% la parlamentare, dar nici nu i-am abandonat. De altfel, mi s-a spus chestia asta: domne să nu pleci cum ai plecat atunci de la PSD”, a mai dezvăluit Ponta, potrivit Mediafax.

Acesta consideră că nu există prietenii în politică: „Ştiu oameni cu care am fost prieten şi cu care am început să facem politică împreună şi nu mai suntem prieteni, deci strică prieteniile. Nu, politica e pentru politicieni”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Februarie 2021 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.