Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că social-democrații nu au dorit să alimenteze nemulțumirile minerilor din Valea Jiului. În acest context, Ciolacu a spus că îți dorește de la partidul pe care îl conduce să aibă „bunul simț” al lui Ion Iliescu și organizarea de pe vremea lui Liviu Dragnea.

Vreau să vă zic un lucru. Ce-mi doresc eu de la PSD. Să ştiţi că îmi doresc acel echilibru, bun simţ şi acea întoarcere la oameni pe care a avut-o Ion Iliescu. Să ştiţi că îmi doresc şi profesioniştii pe care i-a adus Adrian Năstase în partid, înapoi. Îmi doresc şi aerul ăla de tinereţe şi de oameni noi aduşi de Victor Ponta, îmi doresc şi organizarea foarte bună a partidului pe timpul lui Liviu Dragnea, şi, nu în ultimul rând, îmi doresc şi diplomaţia pe care a avut-o Mircea Geoană”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Ciolacu a explicat că PSD nu a mers în mijlocul minerilor, care protestează la suprafaţă la sediul exploatării miniere de la Lupeni, ca alți politicieni, pentru a nu „alimenta” nemulțumirile acestora.

Când stai pe o bombă socială, nu e cazul să o alimentezi. Mai ales de către un partid de talia Partidului Social Democrat. Nu trebuie să foloseşti un necaz al oamenilor, trebuie să ieşi să spui adevărul”, a mai spus liderul PSD, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Februarie 2021 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.