Deputatul PNL Florin Roman îi atenționeaază pe miniștrii USR PLUS Vlad Voiculescu (Sănătate) și Claudiu Năsui (Economie) că vor avea pe conștiință firme distruse și slujbe pierdute dacă nu se „trezesc”.

„Peste 170.000 de teste PCR Real Time efectuate în județul Alba. Din care, circa 100.000 sunt teste care au în spate un singur CNP, o singură persoană. Raportat la populația efectivă, asta înseamnă ca aproape 1 din 3 locuitori ai județului au fost testati. Ceea ce nu e rău! Dar nici bine! Pentru că, testarea masivă nu este luată în calculul ratei incidenței. Din acest motiv, Alba Iulia este mai mult în scenariul roșu. Motiv pentru care copiii nu pot merge la școală. Motiv pentru care este practic distrusă industria HoReCa și se pierd slujbe.

În timp ce firmele sunt distruse, la Ministerul Economiei există suspiciuni de fraudă majoră la Măsura 3, așteptată ca o gură de oxigen de oamenii din sectorul privat. O măsura de 550 de milioane a fost aruncată în aer, în mandatul lui Claudiu Nasui! Nici normele pentru diferența de 20% din cifra de afaceri NU AU APĂRUT LA TIMP. Este grav domnilor, treziți-vă sau veți avea pe conștiință multe firme distruse și slujbe pierdute!

Domnule Vlad Voiculescu! Introduceți în formula de calcul și testele făcute! Nu-i poți pedepsi pe cei care testează și să te faci că plouă în județe în care nici acum nu se mișcă un deget la testare. Îmi place modul cum apără Emil Boc industria HoReCa la Cluj Napoca! M-aș fi bucurat să avem și la Alba oameni care se bat pentru firme și slujbe. Ceva e putred în această chestiune...”, a scris Florin Roman pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Februarie 2021 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.