Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că bugetul pe 2021 este unul al investiţiilor, fiind alocate sume record, în valoare de 61,4 miliarde de lei, respectiv 5,5% din PIB.

Bugetul pe 2021 reprezintă o rupere radicală faţă de bugetele PSD. Acest buget este un buget al investiţiilor. Bugetul reflectă viziunea de centru-dreapta a Guvernului condus de PNL: doar prin investiţii publice putem creşte economia, atrage noi investitori, dezvolta noi afaceri private, crea noi locuri de muncă mai bine plătite şi creşte astfel şi veniturile de la buget care ne pot permite cheltuieli mai mari de pensii sau cheltuieli sociale. Formula PSD de redistribuire a sărăciei s-a dovedit falimentară. Alocăm pentru investiţii sume-record în valoare de 61,4 miliarde de lei, 5,5% în PIB. În 2021, Guvernul condus de PNL investeşte cu peste 8 miliarde de lei mai mult decât în 2020, asta după ce în 2020 Guvernul PNL investise deja cu 9,5 miliarde de lei (+20%) în plus faţă de bugetul PSD pentru 2019”, a scris Virgil Popescu pe pagina sa de Facebook.

Retail jobs


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Februarie 2021 - 07 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.