Marcel Ciolacu, liderul PSD, a reacţionat, sâmbătă, pe Facebook, la invitaţia premierului Florin Cîţu de a-l suna pentru a discuta despre buget, susţinând că şeful Guvernului „şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles”.

Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară. Vrei să dai telefoane, Cîţule?! Hai pune mâna pe telefon şi formează: la milioanele de angajaţi cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim; la milioanele de copii pe care i-ai minţit cu nesimţire că le creşti alocaţiile; la milioanele de pensionari de care ţi-ai bătut joc "electoral" că le creşti pensiile; la sutele de mii de fermieri loviţi de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire; la zecile de mii de antreprenori care şi-au închis afacerile aşteptând la nesfârşit banii promişi pe care voi i-aţi furat. Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîţule! Şi la sfârşit, dă-ţi demisia! Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină!", a scris Ciolacu pe reţeaua de socializare.

Eu aş prefera de la domnul Ciolacu, aşa cum am făcut şi în 2019 şi cum am cerut şi în perioada 2017-2019, de la tovarăşul Ciolacu aşteptam să mă sune, îmi luam eu o zi - două din viaţă, pierdeam timpul ăsta şi îi explicam cum e cu bugetul. Ştiu, e mai greu, dar îi explicam eu cum e cu bugetul, decât să facă aceste scrisori pe la Comisia Europeană. Deci, tovarăşul Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!", a reacţionat Cîţu la criticile social-democraţilor legate de buget.

Premierul Florin Cîţu a afirmat sâmbătă, după o vizită efectuată la Bruxelles, că rămâne ferm pe poziţia de a elimina din buget lucrurile aprobate "pur populist" în perioada 2017-2019 şi doreşte să repare "dezmăţul făcut de PSD" în perioada respectivă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Februarie 2021 - 05 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.