George Simion, copreședintele AUR a declarat că sunt "interese mari” ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii pentru ca acesta va direcţiona bani către "grupurile mari de industrie farmaceutică”.

George Simion susține că trăim într-o dictatură militară şi nimeni nu are voie să ceară demisia ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, pe care îl acuză că nu a venit cu măsuri după tragedia de la "Matei Balş" unde au murit 20 de pacienţi.

"Trăim într-o dictatura militară in continuare. Am vazut ca suntem condusi de Arafat si ISU. Am vazut ca nu are nimeni voie să-i ceara demisia lui Voiculescu. Noi permanent luăm atitudine, protestăm faţă de ceea ce se întampla în socientate.

Am vazut că ministrul Sanatatii nu a venit cu măsuri după tragedia de la Balş.

O sa continuăm seria de proteste la adresa ministrului Voiculescu şi a coaliţiei", a spus George Simion.

"Vedem că sunt interese mari să rămână ministrul Sanatatii. Şase la sută din buget va merge la Ministerul Sănătăţii. Ce va face domnul Voiculescu cu aceşti bani? Îi direcţionează către grupurile mari de industrie farmaceutică.

De 31 de ani plătim taxe, impozite, asigurări de sănătate şi nu vedem nicio îmbunătăţire în sistemul sanitar. Nu e în înteresul românilor să-l aibă pe Voiculescu ministru. Noi suntem singurii care ţinem cu romanii. O mare parte din bugetul ţării merge către Ministerul Sănătăţii şi noi murim în spitale”, a mai declarat liderul AUR, George Simion, potrivit antena3.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Februarie 2021 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.