Liderul PSD, Marcel Ciolacu solicită actualului Guvern și coaliției majoritare să vină în fața Parlamentului pentru o dezbatere serioasă pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență.

"Sunt îngrijorat! În ultimele zile am avut mai multe întâlniri cu importanți lideri europeni. Atâta Domnul Timmermans cât și comisari europeni cu care am discutat ne-au precizat clar care sunt așteptările Comisiei de la România în privința Planului Național de Redresare și Reziliență." spune Marcel Ciolacu.

"Ieri după-amiază exact când am terminat aceste întâlniri am văzut cum premierul Cîțu anunță o serie de măsuri de austeritate. M-am îngrozit! Cîțu se duce de pomană la Bruxelles! Nu are un plan pentru accesarea banilor europeni, nu are buget. Nu are nimic. Este o prăpastie uriașă între așteptările liderilor europeni și oferta jalnică a actualei guvernări." a mai spus acesta într-un mesaj publicat pe Facebook.

"Să dezbatem serios Planul Național de Redresare și Reziliență. Să găsim cele mai bune soluții! Împreună! Lideri politici, mediu de afaceri, sindicate, societate civilă! Pentru că este un plan pentru toți românii! România are nevoie de reforme clare și o viziune coerentă de dezvoltare, în care să fie cuprinse toate regiunile țării, cu proceduri clare, transparente de alocare a fondurilor europene.

Retail jobs

Fac apel pe această cale către liderii puterii să lase deoparte orgoliile politice și să înțeleagă că este nevoie de un consens politic. Un proiect de o asemenea importantă este o șansă pe care România o primește o singură dată la un secol." a mai spus liderul PSD în mesajul video transmis joi.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.