Senatoarei Dianei Șoșoacă i-a fost tăiat microfonul, miercuri, în plenul Senatului, după ce Anca Dragu, șefa instituției, i-a atras atenția de două ori să încheie o declarație politică. Șoșoacă vorbea despre efectele adverse ale vaccinului anti-coronavirus de la Pfizer. După ce i s-a tăiat microfonul, senatoarea a zis că vaccinul duce la sterilitate în cazul femeilor.

„Pana la data de 6 februarie 2021 au fost inregistrate pe site-ul Agentiei Europene a Medicamentului 41.142 de persoane care au suferit efecte adverse. Atentie, mare, 77% din aceste efecte adverse, adica 31.626, sunt persoane de sex feminim. Majoritatea efectelor adverse la femei sunt afecțiuni endocrine, avorturi spontane...

(i se taie microfonul)

... afectiuni ale sistemului reproductiv, ale sanilor. Au murit 628 de persoane din cele 41.142 inregistrate oficial pe platforma EMA, 367 fiind femei, adica 58% dintre decesele cauzate de Pfizer.

(Vociferări în sală)

Dupa cum se poate observa, nimeni nu are voie sa vorbeasca de mizeria de vaccinare. Femeile sunt omorâte si se distruge matricea națională a poporului român.

Adevarul este ca omorati Romania pas cu pas vaccinand femeile care se duc la sterilitate. Pentru ce vreti sa omorati poporul roman? Ne puneti pumnul in gura. Asta e adevarul. Dati-ma afara cu politia, cu cine vreti dvs, amendati-ma, scadeti-mi cu 10% indemnizatia dar n-am sa va permit niciodata sa omorati mai ales copiii si femeile care sunt matricea nationala”, a spus Diana Șoșoacă.

Ea le-a spus celor care o urmăresc pe Facebook că va veni cu dovezile.

Liderii AUR spun că acest episod a „umplut paharul” și că senatoarei i s-a restras sprijinul politic.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Februarie 2021 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.