Europarlamentarul Mihai Tudose îl critică dur pe Florin Cîțu și afirmă faptul că este precum duhul cel rău care a scăpat din lampa fermecată și a ieșit un „Mîț pricăjit”.

„Umbra lui Cîțu. La Bruxelles

Este el: duhul rău, scăpat din lampa frecată de o Dreaptă cam stearpă, care atât s-a priceput. Și a ieșit el, un Mîț pricăjit, ce și-a propus acum să obțină - cu orice preț! - mila Europei. Altfel nu-i iese nici contabilitatea primară, așa s-a afundat până dincolo de coate în banul public...

De mâine, Mîțu va miorlăi la ușile Comisiei Europene. Nu are o misiune imposibilă, fiindcă îl ajută fața. Dar “mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană” - după cum sună marea replică din “Filantropica”. Din păcate, Mîțu e pe contrasens cu neamul lui și în privința asta: nu are talent de povestitor. N-are vorbele la el, nu e sfătos ca Ludovic, de exemplu, cel de la Clubul Pensionarilor Prematuri.

Așa că Mîțu va trebui să-și pună la bătaie singura expertiză pe care o are. Un chelner de bacșișuri mici, la masa Europei, asta trimit, la Bruxelles, PNL-USRPlus-UDMR. Simbolul unei decăderi naționale cum n-a mai fost... Simbolul unei țări europene fără buget la jumătatea lui februarie, fără plan de redresare, fără direcție... orb și cu cuțitul în mână!

Retail jobs

Nu ne rămâne, în situația asta jalnică, decât să-i strigăm îndemnul personajului jucat de Gheorghe Dinică: ”Fii profesionist, ce dracu'!”

Măcar atât...”, scrie Mihai Tudose.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.