Europarlamentarul Mihai Tudose îl critică dur pe Florin Cîțu și afirmă faptul că este precum duhul cel rău care a scăpat din lampa fermecată și a ieșit un „Mîț pricăjit”.

„Umbra lui Cîțu. La Bruxelles

Este el: duhul rău, scăpat din lampa frecată de o Dreaptă cam stearpă, care atât s-a priceput. Și a ieșit el, un Mîț pricăjit, ce și-a propus acum să obțină - cu orice preț! - mila Europei. Altfel nu-i iese nici contabilitatea primară, așa s-a afundat până dincolo de coate în banul public...

De mâine, Mîțu va miorlăi la ușile Comisiei Europene. Nu are o misiune imposibilă, fiindcă îl ajută fața. Dar “mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană” - după cum sună marea replică din “Filantropica”. Din păcate, Mîțu e pe contrasens cu neamul lui și în privința asta: nu are talent de povestitor. N-are vorbele la el, nu e sfătos ca Ludovic, de exemplu, cel de la Clubul Pensionarilor Prematuri.

Așa că Mîțu va trebui să-și pună la bătaie singura expertiză pe care o are. Un chelner de bacșișuri mici, la masa Europei, asta trimit, la Bruxelles, PNL-USRPlus-UDMR. Simbolul unei decăderi naționale cum n-a mai fost... Simbolul unei țări europene fără buget la jumătatea lui februarie, fără plan de redresare, fără direcție... orb și cu cuțitul în mână!

Citeste si:
VIDEO România, groapa de gunoi a Europei. Opt automarfare cu...
VIDEO România, groapa de...

Nu ne rămâne, în situația asta jalnică, decât să-i strigăm îndemnul personajului jucat de Gheorghe Dinică: ”Fii profesionist, ce dracu'!”

Măcar atât...”, scrie Mihai Tudose.

Citeste si:
Florin Cîțu: Cred că în 15 ani nu va mai avea cine să plătească...
Florin Cîțu: Cred că în 15...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.