Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, critică actuala coaliție de guvernare pentru modul în care gestionează bugetul României.

Fostul edil al Capitalei susține că nu există nicio categorie socială care să fi avut vreun beneficiu de pe urma guvernării PNL-iste. Firea a arătat, de asemenea, ce promitea Ludovic Orban în ianuarie 2020 și ce face acum.

„Dacā nu stiu si nu pot, sā plece de la guvernare! Si-asa s-au cocotat la putere prin minciunā, de pe locurile 2 si 3. Fraudā moralā! Au manipulat cetatenii cā le va merge bine iar acum dau din umeri cā nu au solutii nici pentru salariati, nici pentru copii, nici pentru antreprenori, nici pentru pensionari!

Anunțul președintele PNL Ludovic Orban că, în acest an, NU se acordă NICIO MAJORARE de pensii confirmă cele mai sumbre avertimente ale noastre! Actuala putere NU ȘTIE și NU e în stare să guverneze DELOC în beneficiul oamenilor. Ticăloșia PNL este strigătoare la cer”, a precizat Gabriela Firea.

Retail jobs

În continuare ea a arătat ce promitea președintele PNL în anul 2020.

„În campania electorală dar și pe durata anului trecut, ca răspuns la avertismentele PSD, liberalii nu știau cum să mai promită că vor crește și pensii, salarii și alocații. Că au prevăzut banii necesari în buget:

Orban, ian 2020: “Vom creşte pensiile, vom creşte alocaţiile. Am prevăzut în Legea bugetului asigurărilor sociale de stat şi în Legea bugetului de stat sumele necesare pentru a asigura creşterea pensiilor.

Florin Cîțu, nov 2020: “Noi estimăm, mizăm pe o creștere a pensiei în următorii patru ani cu 46 la sută, anul viitor estimarea este de 8,1%.″

Acum se justifică cinic printr-o așa lipsă de bani și invocă deficitul bugetar mare, deși ei însiși au provocat acest deficit prin nepricepere și cadouri fiscale gigantice către clientela politică. Minciuna a ajuns să fie forma de manifestare a guvernării PNL.

Citeste si:
Vacanță parlamentară până pe 1 septembrie pentru senatorii și...
Vacanță parlamentară până pe...

Copii, salariați, pensionari, oameni de afaceri, studenți, elevi – nimeni n-a scăpat nețepuit de PNL.

Au câștigat puterea prin minciună și dezinformare, guvernează în minciună, sfidător și disprețuitor, față de naivii care i-au votat, doar pentru a umfla buzunarele clientelei politice. Nu există NICIO CATEGORIE SOCIALĂ care să fi avut vreun beneficiu de pe urma guvernării PNL-iste. Salariații au pierdut bani cuveniți de drept la salarii; cu pierdut putere de cumpărare. Copiii au pierdut mai mult de jumătate din alocația legal stabilită! Antreprenorii au pierdut catastrofal din afacerile lor așteptând zadarnic sprijinul promis în pandemie. Agricultorii au fost abandonați în voia lui Dumnezeu și a sorții. Acum și pensionarii așteaptă zadarnic majorarea promisă de PNL. Nici studentii nu au scapat de urgia PNL - USR-Plus!”, a conchis Gabriela Firea.

Citeste si:
Firea: „În România avem peste 5,5 milioane de tineri. La mulți ani,...
Gabriela Firea: „În România...


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.