Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică dur intenţia Guvernului de a face rost de bani din vânzarea companiilor româneşti.

„Este cea mai mare crimă postdecembristă, vor să vândă companiile româneşti rămase. Este vorba de 10 miliarde de euro. Sunt peste 18.000 de angajaţi, iar cele mai multe au profit, nu se justifică vânzarea lor. O să fie şi o problemă de legalitate. Înceracă să facă bani pentru prostie, nu pentru pandemie, că nu au fost în stare. Nu avem buget şi, teama mea, este că există o legătură între buget şi această intenţie”, a declarat liderul PSD la Romania Tv.

În urmă cu o săptămână, Marcel Ciolacu a mai lansat un mesaj critic la adresa Guvernului Cîţu pe care îl acuza că vinde România în plină criză: "nicio ţară nu şi-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când ţara a fost la pământ.

„Cîțu – vânzătorul României ! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații ! Și, daca va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului.

Nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ.
Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi!

Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății.
Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”
, scria, la acel moment, Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Februarie 2021 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.