Prim-vicepreședintele PSD, Gabiela Firea, a declarat vineri că proiectul propus de primarul Sectorului 1, prin care patru spitale ar trece în administrarea Primăriei Capitalei și ar rămâne astfel fără finanțare, este „ilegal și abuziv”, iar consilierii locali ai PSD convoacă o ședință pentru luni și propun abrogarea hotărârii de Consiliu.

„Am văzut în ultimele zile și ore că sunt consilieri locali ai partidelor supra-numite de dreapta care au afirmat direct sau prin reprezentanți că regretă această hotărâre dată, că regretă votul pe care l-au dat. Dacă vor să demonstreze cetățenilor că au bună-credință și că nu au știut ce au votat, și anume proiectul propus și susținut vehement și în ședință, și ulterior de către dna primar al Sectorului 1, au posibilitatea ca în cadrul ședinței de luni să-și demonstreze și profesionalismul, și atașamentul față de cetățeni, și omenia - aș putea să spun, și responsabilitatea. Au încă o dată ocazia să voteze proiectul de abrogare a proiectului monstruos care taie finanțarea spitalelor din Capitală, spitale care sunt renumite și recunoscute la nivel național”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a spus că PSD îi solicită și prefectului Capitalei să intervină și să suspende hotărârea Consiliului local al Sectorului 1.

„Protestam vehement pentru taierea finantarii a patru spitale mari din Romania de catre primarul Clotilde Armand. Romania nu-si poate permite sa taie finantarea niciunui spital”, a mai spus Gabriela Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Februarie 2021 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.