Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a cerut intervenţia procurorilor DNA în scandalul spitalelor de la Sectorul 1, unde primarul Clotilde Armand a decis tăierea finanţării a patru spitale din subordinea primăriei pe care o conduce.

Diana Şoşoacă a vorbit la DNA despre scandalul spitalelor din Sectorul 1. Senatoarea AUR a avut un atac dur la primarul Clotilde Armand.

„Aşa ne trebuie atunci când votăm astfel de oameni. Poate că are cetăţenia română, dar la felul în care se comportă, eu nu pot să o consider un cetăţean român. Avem spitale care iau foc, oameni care mor carbonizaţi, şi noi luăm banii de la spitalul de arşi. Încep şcolile şi noi luăm banii de la Spitalul Grigore Alexandrescu”, spune senatoarea AUR, după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a decis să oprească finanţarea a patru mari spitale din Sectorul 1.

Diana Şoşoacă a continuat apoi comentariul: „Tu [Clotilde Armand], în acest moment periclitezi starea de sănătate a acestor copii, a profesorilor, ş.a.m.d. Tu iei banii şi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde există şi testul COVID, acolo unde se duc toate urgenţele importante din Capitală. Apoi, te duci la Oftalmologie. Ori vrei să pedepseşti Spitalul de Oftalmologie pentru a atitudinea pe care a avut-o fosta doamnă director Monica Pop, care este şef de secţie acum, ori ţi se pare insignifiantă activitatea acestui spital, singurul spital de Oftalmologie deschis 24 din 24”.

Diana Şoşoacă spune că totul face parte dintr-un plan de discreditare a spitalelor de stat, pentru a fi privatizate: „Se ştiu şi firmele care vor acapara sistemul de stat", a spus senatoarea AUR.

„Din punctul meu de vedere, este un atentat la siguranţa naţională şi la sănătate publică. Cred că ar trebui să mergem inclusiv pe plângeri penale. Inclusiv instituţiile statului ar trebui să se mai autosesizeze. Mă uit la DNA, ce Dumnezeu face DNA. Chiar nu mai lucrează? Chiar nu se mai auto-sesizează? Avem atâtea probleme pe care DNA ar trebui să le ancheteze. Pentru ce nu se autosesizează?”, s-a întrebat Diana Şoşoacă în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Februarie 2021 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.