Liderul PSD, Marcel CIolacu, aduce mai multe acuzații la adresa premierului Florin Cîțu, printre care și aceea că acesta „minte o țară întreagă” cu faptul că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri.

Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei de la Balș, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…

Adevărul este simplu și se află în actele bugetare pe 2020, girate chiar de tine, Florin Cîțu, ca ministru al finanțelor:


  • Totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puțin decât pretinzi, mitomanule!

  • Ai tăiat anul trecut investițiile în spitale, atât de clamate acum de tine, până la un infim 2,5%! Și asta în an de pandemie, când tu și Orban tocați aiurea banii țării pe afaceri de partid gen Unifarm!

  • Salariile medicilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul acestora, ne țin încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.


Să te folosești de morții de la “Matei Balș” pentru a-ți argumenta austeritatea ne arată, Cîțule, că ești expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.