Aurelian Bădulescu, liderul consilierilor PSD, a adus jigniri la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a hotărât ca ședința Consiliului Local să fie susținută online. Bădulescu a mers la Primăria Capitalei și a încercat să intre în sala de ședințe, dar nu a fost lăsat să intre de Poliția Locală.

Aurelian Bădulescu s-a prezentat la Primăria Capitalei, alături de alți consilieri PSD. Aceștia nu au fost lăsați să intre în sala de ședințe, așa că Bădulescu a apelat la 112. De față cu Poliția Locală, liderul consilierilor PSD a adresat mai multe injurii la adresa lui Nicușor Dan.

Voi nu vă luaţi după nebun. Ăsta e un descreierat. E o panaramă de primar. Ăsta nu e un om sănătos la minte. Nu confundaţi între momentul când îi dădeam afară pe alţii, care intrau peste consilierii generali, şi Statutul consilierilor generali”, a spus Aurelian Bădulescu.

Liderul consilierilor PSD a afirmat că va depune o plângere penală pe numele lui Nicușor Dan.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Ianuarie 2021 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.