Fostul premier, Viorica Dăncilă, critică PSD, după ce aceștia nu au luat nicio atitudine în cazul otrăvirii Doinei Pană, fostul ministru al Apelor și Pădurilor.

S-a confirmat că Doina Pană a fost otrăvită cu mercur, intenționat, în timpul mandatului său, după ce au fost efectuate expertize de către cei de la Institutul de Medicină Legală și o expertiză endocrinologică de către medicii de la Parhon.

Incidentul a avut loc în anul 2018, iar Poliția a trimis procurorilor DIICOT o sesizare, în urma căreia a fost începută urmărirea penală in rem pentru constituirea unui grup infracțional organizat și tentativă de omor.

E intolerabilă lipsa de reacție a oficialităților în cazul otrăvirii fostului ministru Doina Pană!

Un caz extrem de grav și fără precedent e tratat cu indiferență la nivel politic. Nici măcar un cuvânt de preocupare sau de compasiune nu am auzit de la cei care conduc azi România. Ori sunt foarte ocupați cu bătaia pe buget și nu-i mai interesează altceva, ori mafia lemnului umblă liberă pe culoarele Palatului Victoria și impune legea tăcerii.

M-aș fi așteptat ca cel puțin liderii PSD să transmită un mesaj de solidaritate și de îngrijorare, dar se pare că Marcel Ciolacu n-a primit permisiune de la liberali pentru a lua poziție pe acest subiect. Trist!”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2021 - 07 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.