Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat că ghişeele de la nivelul acestei zone administrative vor fi desfiinţate, iar taxele şi impozitele locale vor fi plătite online de anul viitor.

Desfiinţăm ghişeele la nivelul Sectorului 4. Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele şi impozitele. Ne digitalizăm 100%. Însă, pentru că vor mai fi oameni care nu vor şti cum să îşi plătească dările în sistem online, vom mai păstra puncte de informare şi asistenţă a cetăţenilor, în diferite locaţii din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie că vorbim despre utilizarea platformelor electronice, fie că discutăm despre folosirea staţiilor de plată self-pay. Trebuie să înţelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea", a scris Daniel Băluţă, pe Facebook.

El a menţionat că oamenii nu trebuie să se sperie. „Vom face acest pas către digitalizare împreună", a subliniat Daniel Băluţă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2021 - 07 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.