Marcel Ciolacu, liderul PSD, atacă noul Guvern, acuzând că singurul obiectiv al coaliției este „împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid”.

Singurul obiectiv al CDR2.0 este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid! Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS”, a afirmat Ciolacu.

Acesta susține că împărțirea se face „la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor închise să protesteze”.

Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”, a mai scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2021 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.