Premierul Florin Cîţu a afirmat că mesajul transmis de cancelarul german Angela Merkel, în primele zile ale mandatului său de prim-ministru, este reconfirmarea relaţiei speciale, cu caracter strategic, între România şi Germania.

Mesajul transmis de doamna cancelar Angela Merkel, în primele zile ale mandatului de prim-ministru, este reconfirmarea relaţiei speciale, cu caracter strategic, între România şi Germania. O relaţie bazată pe valorile comune europene şi pe cooperarea economică foarte puternică. Pandemia provocată de COVID-19 ne-a dovedit încă o dată cât este de importantă colaborarea la nivelul Uniunii Europene şi că doar împreună putem trece cu bine criza sanitară'', se arată pe pagina de Facebook a Guvernului.

Premierul Cîţu spune că îşi doreşte cât mai curând o întrevedere cu Angela Merkel.

M-aş bucura ca situaţia pandemică să permită cât mai curând o întrevedere cu doamna cancelar Angela Merkel, de îndată ce situaţia epidemiologică va face posibil acest lucru'', a precizat Florin Cîţu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2021 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.