PSD a afirmat că premierul Florin Cîțu este supărat după scrisoarea trimisă de Comisia Europeană, pentru că aceasta dezvăluie acum cât a mințit, „când a umflat din pix” finanțările alocate economiei pentru depășirea crizei generate de pandemie.

Premierul-Datorie Cîțu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a mințit el pe români când a umflat din pix valoarea finanțărilor acordate economiei pentru a depăși criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîțu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre țările UE, de doar 1,4% din PIB - de 5 sau chiar 10 ori mai puțin decât vecinii săi!

Degeaba vrea Cîțu să răstălmăcească scrisoarea CE și să facă din negru alb! Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, «before COVID outbreak» (inainte de criza Covid-19 – traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîțu)! Nu le pasă deloc de țară!

Azi, șeful politic al lui Cîțu continuă modelul «totul pentru noi, nimic pentru români», cu a doua serie a Ciolaniadei! Orban împarte funcții filialelor PNL, în timp ce viața românilor se degradează dramatic!

Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor.

Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie.

Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil.

La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil “cîțu-cîțu”, ca pe un animal de companie, Guvernarea Țeparilor duce țara direct în prăpastie!”, a transmis PSD pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2021 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.