PSD este revoltat de tăcerea premierului Florin Cîțu și a președintelui Klaus Iohannis, cu privire la evenimentele din SUA, afirmând că, prin acest comportament, cei doi demnitari români „confirmă practic că susțin nerespectarea rezultatelor alegerilor”.

Florin Cîțu și Klaus Iohannis sunt singurii demnitari ai statului și printre puținii decidenți occidentali care n-au avut până acum vreo reacție privind evenimentele din Statele Unite!

Știm că sunt îngrijorați de faptul că șapca primită nu avea nicio legătură cu stabilirea unor relații serioase și puternice cu Statele Unite, dar tăcerea lor asurzitoare confirmă o lipsă îngrijorătoare de viziune politică.

PSD: Ei confirmă că susțin nerespectarea rezultatelor alegerilor

Faptul că președintele și premierul n-au condamnat încă violențele și asaltul împotriva democrației americane pune, astfel, România într-o postură delicată în raport cu celelalte democrații occidentale și noua administrație democrată.

Ei confirmă practic, așa cum au făcut și în România, că susțin nerespectarea rezultatelor alegerilor și preluarea prin forță a puterii. De ce le este frică nu vor scăpa. 6 decembrie a fost doar începutul!”, a scris PSD pe pagina oficială de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2021 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.