Alexandru Rafila, deputat PSD, a declarat că social-democrații solicită redeschiderea unităților de învățământ, după încheierea vacanței de iarnă. Rafila susține că amânarea cu încă o lună nu este sănătoasă nici pentru copii și nici pentru părinții acestora.

Cifrele publicate în ultimele săptămâni de MS arată o scădere a incidenței infecției, arată marea majoritate, cu trei excepții, în zona verde, iar acest lucru nu are niciun fel de corelație cu această măsură de amânare a deschiderii școlilor. PSD cere în mod clar redeschiderea școlilor odată cu terminarea vacanței școlare. Amânarea cu încă o lună nu e sănătoasă nici pentru copii, nici pentru părinții lor, nici pentru economie”, a declarat Alexandru Rafila, potrivit hotnews.ro.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că în ședința de miercuri a Guvernului va exista o ordonanță prin care învățământul online va fi prelungit doar până pe 8 februarie, nu până la finalul anului școlar. Acesta spune că își dorește să redeschidă școlile, astfel încât în semestrul al doilea, elevii să poată merge la școală.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2021 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.