Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, a criticat noul Guvern, spunând că nu crede că premierul Florin Cîțu va prinde paltonul de primăvară în această funcție.

E o glumă proastă, iertaţi-mă. Este o caricatură, este infernul. Uitaţi-vă la ce declaraţie face el că o să vaccinăm zilnic peste o sută de mii. Nu-i zice nimeni ‘Hai tati pe mal, că te ia apa?’. Ce să comentezi? Ce să faci? Eu am spus şi-mi menţin opinia, omul e de psihiatrie”, a declarat Mihai Tudose, potrivit adevarul.ro.

Vicepreședintele PSD susține că premierul trebuia să facă încă din prima seară o ședință de Guvern cu privire la noua componență a ministerelor, nu să aștepte să o facă după o săptămână.

Mihai Tudose a declarat, la Antena 3, că noul Executiv nu va rezista, din cauza lipsei compatibilității între formațiunile politice.

Acesta a fost întrebat dacă actualul Guvern va rezista patru ani, iar el a răspuns: „Eu acuma am mai dat pronosticuri şi nu am greşit, eu nu cred că-l va prinde paltonul pe Cîţu, paltonul de primăvară”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2021 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.