Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, a ajuns să regrete plecarea lui Nelu Tătaru de la Ministerul Sănătății, după ce acesta a fost înlocuit cu Vlad Voiculescu. Firea susține că, spre deosebire de Voiculescu, Tătaru măcar era preocupat de pandemie.

Acum am înteles de ce Orban a cedat scaunul lui Tātaru de la Sānātate atât de usor pentru Vlad Voiculescu - USR Plus. Este fix ca în fabula cu magarul dus la targ «sa-l fac de râs, nu sā-l vând». În plinā pandemie... cu mutatii, în start de campanie de vaccinare simbolicā si slowly, în criza spitalelor pentru pacientii cronici abandonati de guvern, noul ministru al sanatatii are preocupari 'majore' pentru reforma sistemului de sānātate : «mimica actorilor din noaptea de Revelionul la TVR» peste care trebuie sā se nāpusteascā 'statul, conform legii'. N-ar putea sā actioneze institutiile statului impotriva celor care îngreuneazā accesul la sanatate al pacientilor non-covid? Dar asupra celor care au blocat politic testarea extinsa a bucurestenilor, care ar fi salvat sute de vieti si ar fi protejat de infectare alte cateva mii?

Retail jobs

Observ cum oameni tineri în politica si care isi fac un titlu de glorie din scolarizarile 'pe afara', care se pretind a fi democrati, open mind, progresisti, vizionari, salvatori, unici, irepetabili, plini de solutii si inovatii, - pe FB!!! -, când ajung într-o functie publicā, dau māsura cinismului, stupizeniei si reflexelor dictatoriale cu muuult mai accentuate decât ale celor pe care i-au înfierat si împotriva cāror au luptat!

Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare! Iatā! Si da! Macar Tataru ne innebunea cu 'platouasele dintate' si 'cocoasele' covidului! Nu-si pierdea vremea sa publice comunicate despre pamfletele de la TV! Doar e democratie, nu? Sau nu??”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2021 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.