Premierul Florin Cîţu a anunţat că toate priorităţile din programul de guvernare vor avea finanţare în bugetul pe acest an, iar companiile de stat cu pierderi vor primi fonduri doar în baza unui plan de restructurare sau reformă.

A venit momentul! Pregătim bugetul pentru 2021. Toate prioritățile din programul de guvernare vor avea finanțare. În același timp apare o modificare importantă. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget DOAR în baza unui plan de restructurare/reformă. Vă spun clar tuturor: fiecare proces de restructurare pe care îl voi dispune o să fie monitorizat și judecat în Guvern”, a anunțat Florin Cîțu.

Premierul a adăugat că va cere miniștrilor să prezinte, trimestrial, stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă.

„Planul de restructurare/reformă pentru companiile de stat cu pierderi reprezintă unul din indicatorii folosiți de mine la evaluarea miniștrilor”, a mai scris pe pagina sa de Facebook Florin Cîțu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2021 - 05 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.