Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, i-a făcut din nou o vizită în închisoare lui Liviu Dragnea. Acesta a anunțat că fostul lider social-democrat s-a vindecat de Covid-19, dar are dureri mari la coloană și este în continuare supus „unui șir lung de abuzuri”.

Ieri am fost in vizitā la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de-al muta forțat in alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor in acest sens. E supus in continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptati, dar va rezista pana la capăt! M-a rugat sā vā transmit toate gândurile bune! Primește in continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordā puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Va voi ține la curent in mod constant!”, a scris pe pagina sa de Facebook Codrin Ștefănescu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2021 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.