Senatorul PSD, Daniel Zamfir, susține faptul că în aceeași perioadă în care alianța de guvernare votează împotriva creșterii alocațiilor pentru copii, aceeași majoritate a exonerat BCR și Raiffeisen de plata către stat a 170 de milioane de euro. Este vorba despre o decizie definitivă a ICCJ care obligă cele două bănci să plătească această sumă, dar Ministerul de Finanțe nu a pus în aplicare decizia de mai bine de un an de zile.

„CITU VANZATORU'

Azi, in Senat, majoritatea #dadreapta va vota incalcarea programului de guvernare, votat acum o saptamana, prin taierea alocatiilor pentru copii.

Tot azi, in Comisia de buget finante, aceeasi majoritate exonereaza BCR si Raiffeissen de plata catre stat a 170 de milioane de euro!!!!

Obligatia de plata revine in urma unor sentinte a ICCJ, pe care ministrul de finante Citu, timp de un an nu a pus-o in executare.

Pe scurt, statul roman nu recupereaza cei 170 milioane euro de la banci, dar taie alocatiile copiilor!

Esti un vanzator, Citule! Si hot, pe deasupra!”, scrie Daniel Zamfir.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Decembrie 2020 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.