Preşedintele Partidului Naţional Liberal le-a răspuns membrilor supăraţi pe modul în care partidul a negociat anumite ministere ale viitorului Guvern Cîţu.

Printre cei mai vehemenţi liberali se numără Robert Sighiartău, Rareş Bogdan, Emil Boc şi Florin Roman. Aceştia i-au reproşat preşedintelui PNL că „a vândut” partidul.

În replică, Ludovic Orban, spune că partidul nu mai este singur la guvernare. „Le-am spus că PNL nu mai este singur la guvernare, PNL se află într-o coaliţie şi, în negocierile purtate, mandatul acordat de BPN a fost respectat 100%. Mandatul meu a fost acela de a negocia formarea unei coaliţii şi de asemenea de a conduce la formarea unei majorităţi parlamentare care să ducă la învestirea unui guvern condus de Florin Cîţu şi, de asemenea, cu o reprezentare care ţine cont de votul cetăţenilor. Adică o reprezentare în toate funcţiile de demnitate publică pentru PNL corespunzătoare votului dat de cetăţeni şi anume o pondere de 55%”, a spus Ludovic Orban, citat de Digi 24, după şedinţa în care a fost stabilită lista miniştrilor PNL.

Şedinţa de BPN a PNL în care a fost validată lista de miniştri s-a lăsat cu scandal, lui Orban fiindu-i reproşat că a vândut partidul.

„Domnule Orban, aţi vândut partidul. Voi face turul României pentru a le spune primarilor ca le-aţi vândut partidul pentru funcţia de preşedinte”, i-a transmis Florin Roman.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Decembrie 2020 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.