Cu toate că liderul PNL, Ludovic Orban, s-a arătat destul de optimist, negocierea formării unei majorități pentru formarea noului Guvern nu au reușit să fie finalizate duminică.

Noul termen limită oferit pentru semnarea acordului părților, PNL - USR PLUS - UDMR, este luni seara.

Punctele asupra cărora formațiunile politice pare că nu se pot înțelege sunt cu privire la legislaţia electorală și Justiție, potrivit surselor politice.

Se pare că UDMR respinge cu vehemență alegerea în două tururi a primarilor.

Orban, duminică după-amiază: „Veți afla astă-seară rezultatele”

În cursul zilei de duminică, Ludovic Orban se arăta extrem de optimist, spunând că s-au făcut progrese mari în ceea ce privește negocierile, anunțând chiar că rezultatele acestora vor fi dezvăluite duminică seara. Cu toate astea, nu au mai anunțat, duminică, niciun rezultat.

Am făcut progrese foarte importante în negocieri. Veți afla în această seară rezultatele. Când vom finaliza discuțiile, fie în această seară, fie mâine, vom prezenta programul de guvernare”, a declarat Ludovic Orban duminică după-amiază.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Decembrie 2020 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.