Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a dat declarații în legătură cu problema gunoaielor din Sectorul 1, spunând că i se pare foarte utilă verificarea contractelor cu serviciul de salubrizare și că speră ca această problemă se va rezolva.

M-am exprimat pe subiectul acesta. În primul rând, nu vreau să fac o polemică cu primarul Sectorului 1. În al doilea rând, consider foarte util ca verificarea contractelor şi a modului în care contractele sunt realizate să fie făcute. Dar în timpul acesta trebuie oferit serviciul public. Acesta e punctul meu de vedere. (…) Sunt în responsabilitatea primarului Sectorului 1 şi sper ca primarul Sectorului 1 să rezolve această chestiune”, a declarat Nicușor Dan.

Edilul Capitalei a ținu să menționeze faptul că realizarea unui contract între Primăria Capitalei şi un operator de salubritate ar dura aproximativ două-trei luni.

Eu sper ca primarul Sectorului 1 să rezolve această problemă. Eu, eventual, cu acordul Consiliului General, aş putea să fac lucrul acesta, alocând nişte bani, dar este o chestiune de durată, pentru că trebuie să faci o licitaţie publică. Nu avem în momentul de faţă un contract. Noi, Primăria Generală, nu avem un contract prin care să putem să avem un operator care să fi câştigat o licitaţie, cu care să putem să luăm gunoaie de pe străzi. Şi atunci – doar dacă ne punem în cap să facem asta – trebuie să facem o licitaţie şi nu putem să acţionăm mai devreme de două-trei luni. Dar până atunci eu sper să se rezolve”, a mai spus primarul Capitalei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Decembrie 2020 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.