Copreședintele AUR, George Simion, a vorbit despre posibilitatea ca cei din partid să nu participe la prima ședință a noului Parlament, dar și despre eventuale dezertări ale celor aleși pe listele de la alegerile parlamentare.

„S-ar putea să nu participăm la prima ședință, dacă nu se face o negociere corectă. Vrem să deținem în Camera Deputaților și Senatului ceea ce ne-au dat românii prin votul lor.

Dacă dintre cei 47 de parlamentari va pleca vreunul, va fi unul Iuda, Dumnezeu nu o să-i ajute”, a spus George Simion în cadrul eunei emisiuni la Romania TV.

George Simion insistă pentru suspendarea preşedintelui

„Daca din cei 47 de parlamentari AUR va pleca vreunul, Dumnezeu nu o sa-i ajute, pentru ca nu au fost votati ei, ci partidul, care a promis ca nu va face coalitii.

L-am vazut pe Iohannis azi foarte deranjat de AUR, pentru ca nu a mai pus nimeni pe tapet subiectul suspendarii, desi ce a facut in campanie a fost fatis, a fost varf de lance pentru PNL si, cu toate astea, a luat doar 25%”, a mai spus acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Decembrie 2020 - 06 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.