Președintele Klaus Iohannis nu crede într-o eventuală punere în aplicare a suspendării sale din funcție, inițiată de AUR, noua formațiune politică intrată în Parlament.

„Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată. Dacă îmi permiteţi să mă exprim aşa, foarte informal. Este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică. Mai mult, în momentul acesta, nu am ce să comentez”, a declarat președintele, citat de stirileprotv.ro.

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, formațiunea nou intrată în Parlament, a anunțat că va iniția suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

„Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi. Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Decembrie 2020 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.